Már most nagy dugó van, de csak nagyobb lesz

Vágólapra másolva!
A Budaörsi úton a befelé vezető oldalon a Pannonhalmi úttól a Nagyszőlős utcáig lezárták a külső sávot.
Vágólapra másolva!

A Nagyszőlős utcai felüljárótól a BAH-csomópontig csak egy sáv járható. Kifelé a Nagyszőlős utcai felüljáróig két sávban lehet haladni, a belső sáv forgalmát átterelték a szembejövők oldalára. A Nagyszőlős utcától a Pannonhalmi útig kifelé három sáv járható, a Nagyszőlős utca irányából továbbra is csak egy sávon lehet kijutni a Budaörsi útra. Az M1-M7-es irányából érdemes az Egér út felé kerülni.

Mától újabb sávlezárásokra kell számítani a Nagykörút–Üllői út csomópontban. Az Üllői út befelé vezető oldaláról csak egy sávban lehet balra kanyarodni a Petőfi híd irányába, illetve a Nagykörúton az Üllői út előtt és után is egy szakaszon csak egy sáv járható a Petőfi híd felé.

A Nagykörúton tart a közműfelújítás, a Petőfi híd irányából a Tűzoltó utcától egy sávban lehet haladni az Üllői út felé. A Nagykörútról az Üllői út kifelé vezető oldalára a Tűzoltó utca–Liliom utca útvonalon is el lehet jutni, ezért a Tűzoltó utca és a Liliom utca egyirányúsága megváltozott ezen a szakaszon. A 3,5 tonnánál nagyobb járművek továbbra is a Nagykörútról tudnak kikanyarodni az Üllői útra. A Mester utcánál az Üllői út felé sávelhúzással két sáv járható.

Ha dugót, torlódást lát, fotózza le és küldje el nekünk a [email protected] címre!