Bezacskózva, bedobozolta tárolta a drogot

kábítószer
Vágólapra másolva!
Kábítószer-kereskedelem és -birtoklás miatt került előzetes letartóztatásba két budapesti és egy ürömi férfi, a házkutatások során a rendőrök több mint tíz kilogramm kábítószert találtak - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

Felvetődött annak a gyanúja, hogy Budapesten, a VII. kerületi Garay utcában egy üzlethelyiségben nagyobb mennyiségű kábítószer található. A rendőrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársaival ellenőrizte az üzlethelyiséget, ahol elfogtak egy 33 éves és egy 26 éves budapesti férfit. A nyomozók házkutatást tartottak a boltban és a két férfi ismert lakcímén, illetve átvizsgálták azt a gépkocsit is, amellyel egyikük a helyszínre érkezett.

A nyomozás során eljutottak egy ürömi ingatlanhoz, ahol szintén házkutatást tartottak, és elfogtak egy 26 éves férfit, aki a gyanú szerint a korábban elfogott egyik férfitől vásárolta a kábítószert. A nyomozók a házkutatások során több mint tíz kilogramm kábítószert, csaknem 3300 tablettát, kábítószergyanús anyagot, digitális mérlegeket és a szer adagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A gyanúsítottakat kábítószer-kereskedelem és -birtoklás bűntettének, illetve vétségének megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezték.