Őrizetben a kislányt gázoló kamionos

halálos baleset
Tiszaújváros, 2015. szeptember 14. Tűzoltók dolgoznak egy kamion mellett Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelynél 2015. szeptember 14-én. A lengyel rendszámú teherjármű elsodort egy a gyalogátkelőhelyen áthaladó családot. Egy 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja nem sérült meg, ő sokkos állapotba került. MTI Fotó: Vajda János
Vágólapra másolva!
Őrizetbe vette a rendőrség azt a lengyel kamionsofőrt, aki elütött egy nőt és egy 17 hónapos kislányt egy tiszaújvárosi gyalogátkelőhelyen.
Vágólapra másolva!

Egy 17 hónapos kislányt és 52 éves nagymamáját ütötte el egy kamionos hétfő délelőtt Tiszaújvárosban, az Örösi úti gyalogátkelőhelyen.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt mondta, hogy egy lengyel rendszámú kamion gázolt el egy gyalogátkelőhelyen áthaladó családot. A kislány és nagymamája is meghalt a helyszínen. A gyermek édesanyja nem sérült meg, de végignézte a balesetet, és sokkot kapott.

Zebrán gázolt a kamionos Forrás: MTI/Vajda János

A lengyel kamionsofőrt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – közölte kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.