Előzetesben a nénire támadó tizenévesek

VIOLENCE aggression do-it-yourself manual labor adjustable wrench tool HAND GESTURE holding out holding hand raised fist spanner hand up demands one object studio shot indoors one cropp villáskulcs
Hand holding wrench, close-up, b&w
Vágólapra másolva!
Előzetes letartóztatásba került az a 17 éves és 18 éves sarkadi fiatal, akik néhány napja villáskulccsal támadtak egy idős asszonyra Sarkadon. 
Vágólapra másolva!

Két másik ügye is van a bíróság előtt annak a 17 éves fiúnak, aki egy évvel idősebb társával rabolt ki egy idős asszonyt. A fiú már ült előzetesben, most is oda került.

A fiatalok otthonában támadtak egy idős nőre szeptember 7-én, Sarkadon. Először be akartak törni a házába, de az asszony felébredt a zajokra, és maga nyitotta ki az ajtót. Ekkor a fiatalabb támadó rárontott: pénzt követelt, majd egy villáskulccsal fejbe csapta a nőt.

Villáskulcs (Illusztráció) Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

A megfélemlített nő pár ezer forintot adott neki, de ezt támadója kevésnek találta, és elvette az asszony pénztárcáját is. Végül ezt nem kutatta át, hanem a tárcát eldobva társával együtt elmenekült. A nő könnyebben sérült.

A rablókat gyorsan elkapták és a Békéscsabai Járásbíróság már előzetes letartóztatásba helyezte őket – közölte a Békés Megyei Főügyészség.