Ketten életüket vesztették egy balesetben a 81-es úton

Vágólapra másolva!
Autóbusszal ütközött egy személyautó Fejér megyében, a 81-es úton. A személyautóban utazó három emberből ketten életüket vesztették a balesetben, a harmadik utas életéért jelenleg is küzdenek. A rendőrök Pusztavám irányába terelik a forgalmat.
Vágólapra másolva!

Autóbusszal ütközött egy személyautó Fejér megyében, 81-es út 34-es kilométerénél, Bakonysárkány közelében. A mentőorvos megállapította, hogy a személyautóban utazó három emberből ketten életüket vesztették a balesetben, a harmadik utas életéért jelenleg is küzdenek. A műszaki mentést a móri és a székesfehérvári tűzoltók végzik a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. A tűzoltók jelenleg a súlyosan megsérült ember kiszabadításán dolgoznak. A buszon utazó három utasból senki sem sérült meg a balesetben - erősítette meg a Fejér megyei katasztrófavédelmi igazgatóság az Origo munkatársának.

A helyszíni szemle és műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Pusztavám irányába terelik - írja a Police.hu.