Nem tett feljelentést a magyar lány az incidens után

Vágólapra másolva!
A felbukkanó rendőrök látványától riadhatott meg az a négy, arabul beszélő fiatalember, akik múlt héten feltartóztatták a Balha Lujza térnél - állítja egy magyar főiskolás lány. 
Vágólapra másolva!

A Táncművészeti Főiskola hallgatója az Erkel Színházból tartott a Blaha felé, amikor négyen elállták az útját - mesélte a lány a mandiner.hu-nak. Állítása szerint az arabul beszélő fiatalok követni kezdték, aztán az egyik megfogta a táskáját, a másik a karját fogta le, ketten pedig elé álltak.

Egy-két percig rángattak és beszéltek hozzám, nem értettem, hogy mit, de mondtam, hogy engedjenek el. Ezt meg ők nem értették. Sírtam. Akkor viszont megjelent a közelben hat gyalogos járőr. Amikor őket meglátták, elrohantak - mondta a lány a mandinernek.

A lány nem tett feljelentést, szerinte nem lett volna értelme, mert fizikai bántalmazás nem történt, támadói arcát pedig nem tudta részletesen megfigyelni.

Az áldozat hangsúlyozta, hogy nem lett migránsellenes. A többiek nem tehetnek arról, amit azok négyen tettek - mondta. Sőt, azóta ételt is vitt már a Keleti pályaudvarhoz a menekülteknek.