Megtudtuk, mivel érkeznek a román szurkolók

bevándorló menekült migráns keleti keleti pályaudvar
Vágólapra másolva!
Nem vonattal érkeznek a Magyarország–Románia-mérkőzésre a vendégszurkolók, így biztosan nem találkoznak a Keleti pályaudvaron lévő bevándorlókkal – tudta meg az Origo. 
Vágólapra másolva!

A pénteki Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre a vendégszurkolók nem vonattal, hanem busszal érkeznek – mondta az Origónak Lőcsei Virág, a MÁV szóvivője. Tájékoztatása szerint nem tudnak arról, hogy Romániából különvonat érkezne a mérkőzésre a Keleti pályaudvarhoz. A romániai szurkolók szervezetten, busszal érkeznek majd meg a mérkőzés helyszínére.

A Keleti pályaudvaron pénteken biztosan nem keverednek majd a Romániából érkező szurkolók a migránsokkal Fotó: Polyák Attila - Origo

Így a Romániából érkező szurkolók nem mennek a Keleti pályaudvarhoz, ahol két napja demonstrálnak a migránsok. A bevándorlók Németországba szeretnének eljutni.

Most jön a neheze

Mint arról az Origo korábban beszámolt, nehéz örökséget vesz át a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, Bernd Storck, akinek a Dárdai Pál vezetésével elért eredményeket kellene folytatnia a hátralévő négy Eb-selejtezőn.

Egyelőre jól állunk, de még most jön a neheze, szeptember elején három nap alatt a románokkal és az északírekkel, vagyis a két előttünk álló ellenféllel találkozunk. Ráadásul a válogatott kulcsemberei közül többen meccshiánnyal küzdenek.