Magyar Idők lett a Napi Gazdaságból

2015.09.01. 08:46

Keddtől Magyar Idők néven jelenik meg a Napi Gazdaság - közölte a napilap főszerkesztője.

Csermely Péter július végén beszélt arról, hogy az újság az előző hónapokban teljes profilváltáson ment keresztül, gazdaságiból közéleti napilappá alakult, ezért döntöttek a Magyar Idők név felvétele mellett.

A lap a névváltás után is a tavasszal 16-ról 20 oldalasra növelt terjedelemben jelenik majd meg, és sem a tematikák közötti arány, sem a szerkesztőség létszáma nem változik már - tette hozzá.
Szólt arról is, hogy az eddigi lazacszínű helyett fehér papíron jelenik meg az újság, és hétvégi melléklettel egészül ki.

Az első számban Rogán Antallal készítettek interjút

A lap online verziója is megújult, ma reggel ez várta az olvasókat.Forrás: Origo

A Napi Gazdaság Kiadó Kft. április 20-án közölte, hogy Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaságot kiadó kft.-t.

A Lurdy Házban lesz a Napi Gazdaság új szerkesztőségeForrás: Origo

A közleményben azt írták: az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz.
Csermely Péter május elején az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy a lap megújítása várhatóan a nyár végéig tart, és akkor új nevet is kap az újság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK