Brúnó és papája nézi a VIP-páholyból a magyar-románt

Magyar - román EB selejtező
Négyelicki Brúnó
Vágólapra másolva!
Akár Orbán Viktorral is együtt nézheti a VIP-páholyban a pénteki magyar-román sorsdöntő labdarúgómérkőzést. Ezt ajánlottuk olvasóinknak egy focilabdás szelfiért cserébe. Számtalan fotó érkezett. Négyet választottunk ki, Cuki, fanatikus, csajos és szexi. Nézze meg a legjobb négyest.
Vágólapra másolva!

Hmmm, ha mondjuk 4-0-ra vagy csak 4-3-ra tudnánk nyerni a románok ellen! Mindenki boldog volna, de ez nem ilyen egyszerű. A sportos kollégák szerint már egy döntetlennek is örülnünk kellene, az egygólos győzelem pedig a mennyországot jelentené. A románok ugyanis a magyar válogatott előtt állnak az Európa-bajnoki selejtezőcsoportban. Ha azonban nyernénk, akkor reális esély lenne arra, hogy 43 év után ott legyünk a kontinensbajnokság döntőjében.

Nehéz döntés volt Forrás: Origo

Az Origo egy játékkal járul hozzá a jó hangulathoz. A meccset ugyanis a Fradi arénájában rendezik. Már biztos a telt ház, mi viszont felajánlottunk két VIP-jegyet annak, aki a legjobb focilabdás szelfit lövi el nekünk. Ime a sorrendünk:

Negyeliczky Brúnó Forrás: Origo

1. A fotó kedvéért hasra vágta magát egy kiskapu gólvonalán. Csibészes mosolya arra utal, hogy komoly barátságban van a labdával, hiszen

neonzöld focicsukája is helyt kapott a fotón.

Az egy picit bekavar, hogy Brúnó Facebook-oldalán egy sípályán repeszt és mint tudjuk, a komoly focistáknak szigorúna tilos az ilyesfajta sport. Vigyázzni kell ugyanis azokra az aranylábakra.

A Stróbl lányok Forrás: Origo

2. Azt írták magukról, hogy 15 és 13 évesek. A kisebbik jelenleg is a Vasasban játszik. Imádják a labdarúgást, itthon

Külföldi csapatok okán viszont vita van köztük, hiszen Barca-Real ellentét feszül a testvérek között. Mi lehet egy El Classico előtt?

Majtényi Dominik Forrás: Origo

3. Szerényen kisebb sportsérülésnek titulálta gipszelt lábát. El tudjuk képzelni, hogy mi történhetett! Vagy inkább, hogy milyen állapotban van az ellenfél.

A pénteki magyar-románon ő tehát igazoltan nem lép majd pályára,

de ha az első két helyezett nem jelentkezik, akkor a magyar foci fejeseivel együtt izgulhat a VIP-páholyban a magyarokért. (Bocs Dominik, Brúnóék jelentkeztek!)

Hegedűs Nóri Forrás: Origo

4. Hát, meg izé, meg píszí-beszéd. Nóri fotója önmagáért beszél. Vagy inkább idefirkantjuk üzenetét.

Három labda.

Mit szólnak majd ehhez a dekoltázshoz a komoly emberek? Bele sem gondolunk. Azt azonban nem zárjuk ki, hogy egy esetleges magyar gól után nem csak a pályán lesz ölelkezés. A VIP-páholyban is nagy lesz majd az öröm.

Forrás: Origo illusztráció

Az első helyezettünk kapja az Origótól a két VIP Gold jegyet, hiszen Brúnóék azonnal válaszoltak. Tényleg fontos számukra a meccs. A kedves papának pedig gratuláció vállalkozószellemű fiához. Ha esetleg a páholyból is kapnánk egy jó szelfit!