Egyezkedne a károsultakkal bróker Marcsika lánya

Interpol, Marcsika
Vágólapra másolva!
Egyezkedne a károsultakkal Marcsika lánya, Dobrai Krisztina. A volt Kun-Mediátor vezető, az ügyfeleket 10-20 milliárd forinttal becsapó Dobrai Sándorné kisebbik gyereke a károsultak képviselőivel találkozna.
Vágólapra másolva!

"Kedves Ismerőseim! A hétvégén újra haza megyünk Karcagra, ha úgy gondoljátok, hogy szeretnétek feltenni kérdéseket nekünk, akkor két emberrel, akit ti felhatalmaztok szívesen beszélgetünk és válaszolunk a kialakult botrányos helyzetről" - ezt a Facebook-oldalán közölte Dobrai Krisztina, a bejegyzést a Blikk szúrta ki.

Dobrai Sándorné az Interpol körözési listáján. Továbbra sem tudni, hogy merre van Forrás: Origo

Az egyik károsult a lapnak azt mondta,

A helyiek szerint egyébként Dobraiék újra akarják nyitni a Múzeumkert Rendezvényközpontban található Bonanza éttermet. Azért gyanítják ezt, mert Dobraiék megkérdezték a volt alkalmazottakat, hogy ha megnyitnák az éttermet, akkor újra dolgoznának-e nekik. A károsultak egyik ügyvédje szerint azonban nem lenne jó vége, ha Marcsika lányai újra kinyitnák az éttermüket.

Nem tudni, hol van Marcsika

Továbbra sem lehet tudni, hogy hol lehet a körözés alatt álló Dobrai Sándorné. Nemrégiben arról írtunk, hogy karcagi károsultak szerint ukrán vagy szlovák maffiózók elől menekülhetett el a Kun-Mediátor vezetője. Korábban pedig az Origónak nyilatkozó karcagiak azt mondták, hogy egzotikus országokban – Mexikóban vagy Ausztráliában – bujkálhat Marcsika. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy a menekülőben lévő asszony kivel utazott külföldre. Egy azonban biztos, hogy nem a férjével. Erről bővebben ide kattintva olvashat.