Átverték a Kun-Mediátor alkalmazottait is

Vágólapra másolva!
A fizetésüket megkapták, de semmit sem tudtak a visszaélésekről a Kun-Mediátor Kft. alkalmazottai, akik szintén becsapottnak érzik magukat. Az irodákat is mi zártuk be - mondta el egyikük az Origónak. 
Vágólapra másolva!

„Kijelenthetem hogy mi, mint dolgozók is át lettünk verve, hosszú évekig dolgoztunk a cégnél, lelkesen, amely most pillanatok alatt szertefoszlott" – írta az Origónak a Kun-Mediátor Utazási Iroda alkalmazottja.

Szemben az ügyfelekkel

Papp-Disznós Ágnes a pénzügyi befektetéssel is foglalkozó Kft. utazási és valutaváltási területén dolgozott. A befektetésekről így nem tud, az viszont rá és kollégáira maradt, hogy szembenézzenek a dühödt, kárvallott ügyfelekkel. „A vezetőségtől tájékoztatást nem kaptunk, mi még kedden bementünk dolgozni. Azonban amikor észleltük a család eltűnését, az irodákat szükségesnek láttuk bezárni, hogy a hatóságokkal együtt tudjunk működni" – tette hozzá.

Forrás: Facebook

Annyi a nyaralásnak

A vezetők eltűnése után lezárták a Kun-Mediátor utazási részlegét is, az ügyintézők viszont továbbra is elérhetőek. A vásárlók most őket hívogatják telefonon, a dolgozók pedig minden folyamatban lévő megrendelésről tájékoztatják az utasokat, ellenőrzik az átutalásokat, a befizetéseket, hogy ezekkel később el tudjanak számolni.

Az utazási iroda budapesti irodája Forrás: Origo

Többmilliárdos sikkasztás

A rendőrség kedden este jelentette be, hogy sikkasztás gyanújával nyomoznak egy pénzügyi tevékenységet is folytató karcagi vállalkozás vezetői után. Mint kiderült, a Kun-Mediátor Kft.-t irányító D. Sándornéról és lányairól van szó, akik nyom nélkül tűntek el, és a gyanú szerint milliárdokat sikkasztottak, többszáz befektetőjüket károsítva meg.