Saját feleségét tuszkolta a furgonos

Budapest, 2015. március 31.
Rendőrök helyszínelnek Budapesten, a XV. kerületben, ahol egy férfi egy furgonba tuszkolt egy fiatal nőt 2015. március 31-én. A rendőrség elfogta támadót, az ügyben személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt indult nyomozás
Budapest, 2015. március 31. Rendőrök helyszínelnek Budapesten, a XV. kerületben, ahol egy férfi egy furgonba tuszkolt egy fiatal nőt 2015. március 31-én. A rendőrség elfogta támadót, az ügyben személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt indult nyomozás. MTI Fotó: Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
Saját feleségét lökte be egy furgonba a budapesti Szerencs utcában kedden délután egy férfi. A nő ezt nem szerette volna, ezért a férj gázspray-t fújt rá. 
Vágólapra másolva!

Kiderült, hogy nem egy idegen nőt akart megerőszakolni, hanem a saját feleségét próbálta egy furgonba begyömöszölni kedd este egy férfi Budapest XV. kerületében, a Szerencs utcában.

A nő nem akart beülni a furgonba, segítségért kiabált, ekkor a férje gázspay-vel lefújta. A rendőrök időben érkeztek, a nőt kiszabadították, a férfit pedig elfogták és előállították.

Vizsgálják a furgont Forrás: MTI/Lakatos Péter

A férfit később őrizetbe vették és személyi szabadság megsértése miatt indítottak eljárást ellene - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.