Brutális módon végzett áldozatával a NAV-os gyilkosa

Vágólapra másolva!
Brutális módon végzett áldozatával a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársának gyilkosa. A tettes a revizor fejébe állította a kést. A gyilkosság még hétfőn délután történt Budapesten. A két NAV-os dolgozó éppen a munkáját végezte, amikor megtörtént a tragédia. Egyikük meghalt, másikuk súlyos sérüléseket szenvedett. 
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról az Origo is beszámolt, késsel támadtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal két munkatársára hétfőn délután Budapesten, a XX. kerületi Géza utcai társasház egyik lakásában. A kiérkező mentők egyikük életét már nem tudták megmenteni, munkatársa a gyors műtéti beavatkozásnak köszönhetően túlvan a közvetlen életveszélyen. A rendőrség a késelőt a helyszínen őrizetbe vette.

A rendőrség bűnügyi technikusai helyszínelnek 2a XX. kerületi Géza utcában Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Mint kiderült, a gyanúsított egy szobafestő volt, aki korábban pszichiátriai kezelés alatt állt. A vámosok adótartozásai miatt mentek ki hozzá. A Blikk értesülései szerint a két civil ruhás revizort a tettes édesapja engedte be. A rácsos ajtót kulcsra zárta utánuk, ezzel akaratlanul is csapdába csalta őket. A két ellenőrre azonnal rátámadt a gyilkos. Egyiküknek a nyakába vágta, majd a fejébe állította a kést. Társa csodával határos módon elkerülte a halálos szúrásokat. A lap úgy tudja, a támadó két konyhakéssel indult a bejárat felé, egy harmadikat pedig ragasztószalaggal erősített a combjára. A gyilkosság után rágyújtott, és úgy várta a rendőröket, akiket az édesapja értesített. A férfit azonnal őrizetbe vették és kihallgatták, beismerő vallomást tett.

Egyre gyakrabban éri egyébként atrocitás a NAV-osokat. Erről bővebben ide kattintva tájékozódhat.