Újabb részletek a soroksári futónő meggyilkolásáról

soroksári suzuki
Vágólapra másolva!
Fenntartja az ötmilliós nyomravezetői díjat a rendőrség a soroksári futónő gyilkosaiért, de a nyomozás még tart, és további szemtanúkat is keresnek. Az Országos Rendőr-főkapitányság most újra szeretne megtalálni néhány embert, akik esetleg láthattak valamit, ami sikerülhet megtalálni a gyilkosokat.  
Vágólapra másolva!

Egy egyedileg festett Suzuki Swift vezetőjét keresi a rendőrség a 2013-ban történt gyilkossággal kapcsolatban. Az alábbi képen látható kocsi sofőrje jelentkezzen, ha felismeri a járművet.

Ezt az autót keresik Forrás: Police.hu

Rajta kívül keresik egy sötét színű autó a vezetőjét, aki a gyilkosság napján, szeptember 25-én este 8 óra 20 perc és fél kilenc között egy egytengelyes, világos csíkos ponyvás vagy dobozos utánfutójával a Vízisport út irányából a Fővárosi Csatornázási Művek felé haladva befordult a kerékpárútra, majd onnan 40 perc múlva kihajtott.

Többen is jártak arra

Várják annak a világos színű autót vezető embernek a jelentkezését, aki este fél kilenc és 8 óra 40 perc között szintén a fenti útvonalon közlekedett.

Keresi a rendőrség azokat az embereket is, akik este 8 órától hajnal 1 óráig autóval a Dobó utca irányából a Szigetdűlő középső útján kialakított kerékpárútra mentek.

Nincs meg a gyilkos

A 36 éves nőt 2013 októberében gyilkolták meg, előtte megkötözték, és ki is rabolták. A tettest azóta sem találják. Tavaly két férfi DNS-ét azonosították, és kitűztek ötmillió forint nyomravezetői díjat is.

A gyilkosság napján a nő még hazament a munkából, majd átöltözött, és futni indult. Nem ért vissza a megszokott időben, ezért kezdte keresni a családja és a rendőrség. Végül hajnalban egy bozótosban, meztelenül találtak rá. Az már akkor is egyértelmű volt, hogy megkötözték, bántalmazták, megfojtották és ki is rabolták. Kiderült, hogy a nő szembeszállt támadóival, és egyiküket annyira megsebesíthette, hogy az másoknak is feltűnhetett. A nő lehet, hogy ismerte a támadóit, de nem valószínű, hogy előre kitervelték a gyilkosságot.