Orbán Viktor a Terminátorral pózol

Orbán Viktor, Arnold Schwarzenegger, Terminátor
Vágólapra másolva!
Egy igazán különleges fotót tett közzé a Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő Arnold Schwarzeneggerrel pózol a képen. A felvétel egyébként Andy Vajna házában készült. 
Vágólapra másolva!

Az osztrák származású egykori kaliforniai kormányzó vasárnap Magyarországra látogatott, és a Siker-nap című egésznapos rendezvény csúcspontjaként előadást tartott a Papp László Budapest Sportarénában. Erről bővebben korábbi cikkünkben olvashat.

A "Terminátor" Orbán Viktorral is összeállt egy közös fotó erejéig. A hirado.hu értesülései szerint a kép Andy Vajna házában készült. A filmipar megújításáért felelős kormánybiztos ugyanis a miniszterelnököt és a 67 éves hollywoodi színészt is meghívta vacsorára.

A képet a miniszterelnök a Facebook-oldalán osztotta meg a kedvelőivel. A kormányfő posztja annyira népszerű, hogy a kikerülése után pár perccel már több ezer lájkot begyűjtött a felhasználóktól.

Szézezrek egy fotóért

Egy vasárnapi rendezvényen több mint százan 500 ezer forintot fizettek azért, hogy láthassák vagy fényképezkedhessenek Schwarzeneggerrel. A miniszterelnökön kívül is volt olyan ismert ember, akinek nem kellett ezért 100 ezreket fizetnie. A részleteket itt találja.