Megszületett Gyurcsány Ferenc kisfia

Dobrev Klára; Gyurcsány Ferenc Európa zászló FOTÓ ÁLTALÁNOS kampánynyitó nagygyűlés Közéleti személyiség foglalkozása magyar zászló nagygyűlés politikus politikus felesége SZEMÉLY SZIMBÓLUM zászló Budapest, 2014. április 13.
Gyurcsány Ferenc korábbi minis
Budapest, 2014. április 13. Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és EP-listavezetője és felesége, Dobrev Klára a DK európai parlamenti választási kampánynyitó nagygyűlésén Budapesten, az Egyetem téren 2014. április 13-án. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Hajnalban megszületett Gyurcsány Ferenc ötödik gyermeke, Márton. A kisfiú és édesanyja, Dobrev Klára is jól van. 
Vágólapra másolva!

A gyermek ma hajnalban született, teljesen egészséges, nagy baba - erősítették meg Gyurcsány Ferenc környezetéből az Origónak a Bors információját.

Márton a volt miniszterelnök ötödik gyermeke, előző házasságából született a 26 éves Péter és a 24 éves Bálint. Dobrev Klárától egy lánya, a most 18 éves Anna és egy fia, a 17 éves Tamás született.

Dobrev Klára nagyon élvezte a várandósságot Forrás: Origo

Dobrev Klára az Origónak korábban elmondta, hogy nagyon élvezte a várandósságot, a szülés után pedig Gyurcsány Ferenc is kiveszi majd a részét a baba neveléséből. A családi támogatásokat sem fogják igénybe venni.

Gyurcsány Ferenc is kiveszi majd a részét a gyermeknevelésből Forrás: MTI/Bruzák Noémi