Újabb DK-s tanult meg gitározni

Molnár Csaba
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc újabb helyettese csap a húrok közé: Vadai Ágnes után a Demokratikus Koalíció imázsfilmjén Molnár Csaba.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc újabb alelnöke csapott a húrok közé: Vadai Ágnes után Molnár Csaba is gitárt ragadott. A Gyurcsány Ferenc Facebookján szerda délelőtt közzétett klipben ezúttal a kék szín dominált, de a dal változatlan: a The Clash Should I stay or should I go című számát pengette Molnár. Az alelnök ráadásul a levegőben ugorva össze is tudja ütni a bokáját.

Az újabb klip annak az imázskampánynak a része, ami DK-s forrásaink szerint a szombati DK-kongresszust vezeti fel. Gyurcsány Ferenc szombatig mindennap egy-egy újabb klipet tesz közzé, a szereplők a párt vezető politikusai lesznek. A kampány célja a fiatalos, dinamikus DK képét közvetíteni.

Gyurcsány Ferenc az egyedüli jelölt az elnöki posztra Forrás: MTI/Mohai Balázs

A tisztújító kongresszus amúgy aligha okoz meglepetést - legalábbis, ami az elnök személyét illeti. A posztra egyedüli jelölt a mostani elnök, Gyurcsány Ferenc. Megújul viszont a párt Országos Tanácsa, és az eseményt a DK-ban mérföldkőnek tartják, mert innen "fordulunk rá a 2018-as választásra".

Az imázsfilmek sorában az első Vadai Ágnes DK-alelnök klipje volt hétfőn Ebben Vadai bőrdzsekiben, belőtt frizurával, egy pink színű gitárral tombolt. Ő is a The Clash Should I stay or should I go című számára pengetett, miközben egy Facebook-komment szerint "dögösen" nézett.

A The Clash száma alighanem nagy sláger egyébként a DK-ban, mert emlékeink szerint ezt is játszotta Gyurcsány alkalmi DJ-ként tavaly december 30-án. A provokatív vagy csak szokatlan megmozdulásokat miniszterelnök korában is kedvelő Gyurcsány egy órát partizott, az Origo pedig videót forgatott belőle.