Mémözön várja Vlagyimir Putyint

Vlagyimir Putyin, Orbán Viktor, mém
Vágólapra másolva!
Még meg sem érkezett Budapestre, de máris elárasztották az internetet a Vlagyimir Putyinról készült mémek. 
Vágólapra másolva!

Ez persze nem meglepő, hiszen az orosz elnök mindig is a figyelem középpontjában állt, budapesti látogatásáról pedig még a nemzetközi sajtó is cikkezett.

Putyin repülőgépe délután kettőkor érkezik meg Ferihegyre, de az őt szállító limuzint már tegnap este meghozták. Budapest útjait több helyen lezárják, sőt még a kisföldalatti sem fog járni egészen este fél 8-ig. Arra az esetre, ha valaki az orosz elnök miatt bent ragadna a dugóban, most összegyűjtöttük a legjobb mémeket, hogy addig is legyen min szórakozni.

Néha bizony még az orosz elnök is lehet feledékeny, de mi van akkor, ha éppen a gázt felejti el elzárni? A Facebookon több humoristának is eszébe jutott ez a lehetőség.

Még az orosz elnök is aggódik néha a háztartás miatt Forrás: Facebook

Vlagyimir Putyint nemcsak Orbán Viktor várja, a Csengetett, Mylord? főszereplői is felkészültek a fogadására. Lady Lavender például egy tál forró zabkásával.

Nincs is jobb, mint egy tál forró kása Forrás: Maga is ezt mondja mindig, ugye Mrs. Lipton?

Taki bácsiék a Szomszédokból még emlékeznek a rendszerváltás előtti időkre, ezért is gondolják úgy, hogy ha már a legvidámabb barakk nem lehetünk, a dácsa azért még megmarad opciónak.

Vajon a dácsában mennyire vidámak az emberek? Forrás: Szomszédok Forever

A mémözönből Orbán Viktor sem maradhatott ki, a mémgyártóknak a magyar kormányfő és az orosz elnök tárgyalásáról Bud Spencer és Terence Hill legendás párbeszéde jutott eszébe.

Ki mondja azt, hogy rablótámadás? Forrás: Facebook, Egymillióan a magyar sajtószabadságért

A Szomszédok presszójában is elgondolkoztak a Putyin-látogatáson.

A presszóban azon gondolkoztak, vajon ellenforradalom van-e még. Forrás: Szomszédok Forever