Kiderül, ígér-e stadiont a veszprémieknek Kész Zoltán

Kész Zoltán veszprém független ellenzéki jelölt
Kész Zoltán,veszprémi független ellenzéki jelölt
Vágólapra másolva!
Ismerteti részletes programját a február 22-i veszprémi választáson induló független Kész Zoltán, aki elárulja, ígér-e például stadiont az ott élőknek. Fideszes vetélytársa - aki egy belső felmérés szerint 6 százalékkal vezet - nem akart nyilatkozni az Origónak, de fórumot tart, talán ott elárulja terveit. 
Vágólapra másolva!

Másfél héttel a február 22-i időközi parlamenti választás előtt, csütörtökön a veszprémiek részletesen megismerhetik a győzelemre legesélyesebb két jelölt programját. A független Kész Zoltánét legalábbis biztosan. Ő azt ígérte az Origónak, hogy miután kiértékelték a választókörzetből neki visszaküldött több, mint kétezer konzultációs ívet, ezen választói igények alapján hirdet programot.

Kész Zoltán, az ellenzéki pártok által támogatott független képviselőjelölt Fotó: Bielik István - Origo

Mint arról az Origo is beszámolt, az ellenzéki pártok - az MSZP, a DK, az Együtt és a Liberálisok - által is támogatott Kész Zoltán egy, az Index.hu-hoz kiszivárgott - ám két héttel ezelőtti állapotot tükröző - belső felmérés adatai alapján mindössze 6 százalékkal marad le népszerűségben a Fidesz-KDNP által indított veszprémi alpolgármester, Némedi Lajos mögött.

Kész Zoltán optimista: az Origónak azt mondta, szerinte behozható a 6 százalékos hátránya, ráadásul az azóta eltelt két hétben úgy érzi, tovább nőtt a támogatottsága.

Némedi Lajos, a Fidesz–KDNP jelöltje Forrás: MTI/Kovács Tamás

Esélyeiről, szándékairól kérdeztük volna a fideszes jelöltet is, de Némedi Lajos nem kívánt nyilatkozni az Origónak. Azt ígérte, hogy kampányfőnöke, Ovádi Péter nyilatkozik. Ovádit hiába kerestük többször is, nem reagált. Ugyanakkor csütörtök este lakossági fórumot tart Veszprémben.