Nem lett szex, levágta a meztelen nők haját

Vágólapra másolva!
Le akart feküdni volt párjával egy férfi egy budapesti erdős részen kialakított bungalóban, de a nő tiltakozott, ezért meztelenre vetkőztette, és egy késsel levágta a haját. Az asszony unokatestvére is ott volt, neki sem maradt haja.  
Vágólapra másolva!

Féltékenységből vágott hajat egy férfi Budapesten, a XVIII. kerület egy erdős részén. A férfi egy erdei bungalóba csalta volt élettársát és a nő unokatestvérét, még február elején. Egy késsel fenyegette meg őket, a volt élettársával pedig le szeretett volna feküdni.

Nem volt szex

Az asszony azonban nem ment bele, ezért a férfi megütötte és egy késsel levágta a haját. Annyira mérges lett, hogy a nő unokatestvérét is megnyírta, ráadásul mindkettejüket meztelenre vetkőztette.

A rendőröknek is nekiment

Valaki észrevette, hogy mi történik, és szólt a rendőröknek. A dühös férfi azonban a kiérkező rendőröket is megfenyegette. Kést és egy légfegyvert is rájuk fogott, de végül elfogták és előállították.

Az alábbi videón a férfi előállítása és a bungaló látható.

Szexuális kényszerítés és felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése miatt is felelnie kell majd – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.