Baltanyéllel ütötték az egyszeri milliomos fejét

Vágólapra másolva!
Baltanyelekkel felfegyverkezve raboltak ki hárman egy férfit Baján. Többször fejbe verték és megkötözték, végül a nagypapája segített rajta. 
Vágólapra másolva!

A banda egyik tagja a barátnőjétől tudta meg, hogy a nő testvére több mint kétmillió forinthoz jutott. Azonnal elhatározta, hogy megszerzi a pénzt. Szólt két ismerősének, hogy segítsenek a rablásban. Rávette őket, hogy törjenek be az újdonsült milliomoshoz és lopják el a pénzt.

Baltanyeleket vettek

A két férfi tavaly február 22-én éjjel ment az áldozat házához. Maszkot és kesztyűt húztak, majd a direkt ezért vásárolt baltanyelekkel betörték a terasz ajtaját és bementek.

Jött a verés

A férfi felriadt, azonnal rátámadtak, és a baltanyelekkel többször fejbe verték utána pedig megkötözték. Végül kiszedték belőle, hogy a pénz a szekrény tetején van egy reklámszatyorban. Összesen egymillió hétszázezer forintot zsákmányoltak.

A nagypapa segített

Miután megszerezték a pénzt, leragasztották a férfi száját és elvették a telefonját, hogy ne tudjon segítséget hívni. A férfi végül kiszabadult, és a ház hátsó részében lakó nagyapjától kért segítséget.

A megvert férfinek nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek. Az ügyészség a két rabló ellen egyebek mellett rablás és személyi szabadság megsértése miatt, a felbujtó ellen pedig lopás miatt emelt vádat.