Ausztriában síel Simicska Lajos, a "zseniális manager"

Vágólapra másolva!
Egy üzlettársa szerint Simicska Lajos Ausztriában piheni ki a médiaháború első ütközeteit. Szabó Tímea, a PM politikusa úgy véli, az üzletembernek nyilvánosságra kellene hoznia a korrupcióval kapcsolatos információit.
Vágólapra másolva!

Simicska Lajos nem is a reklámadó miatt borult ki, hanem azért, mert kihagyták a magyarországi gázpiac elosztásából – mondták az üzletember munkatársai a Borsnak. A lap úgy tudja, hogy a médiamogul Ausztriában síel a családjával.

Zseniális, az biztos

Egyik versenytársa, Széles Gábor – az Echo TV és a Magyar Hírlap tulajdonosa – is ismét foglalkozott Simicskával a Facebook-oldalán.

„Azért el kell ismerni, hogy S. L. zseniális manager! Amit Ő elintézett/lemanagelt/ én lehet, hogy egy hét alatt nem tudtam volna elintézni… Ja, és közben még a Magyar Narancsnak mélyinterjút is tudott adni.”

Széles Gábort érezhetően foglalkoztatja Simicska Lajos ügye, ezen kívül is több bejegyzést kitett a Facebookra vele kapcsolatban. Az egyikben arról írt, hogy ha „egy csöpp esze maradt, akkor belátható időn belül aligha fog hazajönni”, egy másikban pedig olyan cikket posztolt, amelyben Simicska pénteki nyilatkozatait pszichológus elemezte, de szombaton azt is meghirdette, hogy szívesen fogadja azokat a Hír TV-seket, akik eljönnének onnan.

Hozza nyilvánosságra, amit tud

Szabó Tímea, a PM politikusa az ATV-nek nyilatkozott az ügyről. Szerinte az őszödi beszéd ehhez képest tündérmese volt, és Simicska Lajosnak nyilvánosságra kellene hoznia a korrupcióval kapcsolatos információit.