Vágólapra másolva!
A Magyar Nemzet, a Lánchíd Rádió és a Hír TV most felállt vezetői akár a közmédia új hírcsatornájánál is feltűnhetnek – véli Urbán Ágnes. A médiaközgazdász szerint biztosan csökken a reklámadó, Brüsszelben pedig izgalmas dolgok derülhetnek ki. 
Vágólapra másolva!

Az első lövés már korábban megvolt a médiaháborúban, Simicska Lajos most csak visszalőtt – mondta az ATV-ben Urbán Ágnes. A médiaközgazdász szerint a reklámadó fontos pont lehet az ügyben, hiszen már biztos, hogy lecsökkentik a magas adókulcsot.

A közmédiába tartanak

Hozzátette: nem érti, mi történik, mert néhány hete maga a miniszterelnök jelentette be, hogy az állami pénzek a közszolgálati médiába mennek. "Nem lennék meglepődve, ha a Magyar Nemzet, a Lánchídrádió és a Hír TV most felállt vezetői a közmédia új hírcsatornájánál tűnnének fel" – mondta.

Brüsszelben érdekes dolgok derülhetnek ki

Urbán Ágnes emlékeztetett arra is, hogy a közszolgálati médiára komoly uniós szabályok vonatkoznak, amelyek az átláthatóságot érintik. Szerinte, ha Brüsszel elkezd foglalkozni az MTVA-val, akkor izgalmas dolgok derülnek majd ki.