Két rendőr halt meg Budapesten

Budapest, 2015. február 7.
Baleset helyszíne a főváros XVIII. kerületében 2015. február 7-én, ahol két rendőr életét vesztette egy közúti balesetben kora hajnalban. Az Üllői úton történt balesetben három autó ütközött, az egyik egy rendőrségi szolgálati g
Budapest, 2015. február 7. Baleset helyszíne a főváros XVIII. kerületében 2015. február 7-én, ahol két rendőr életét vesztette egy közúti balesetben kora hajnalban. Az Üllői úton történt balesetben három autó ütközött, az egyik egy rendőrségi szolgálati gépkocsi volt. A rendőrautóban utazó törzsőrmester és őrmester olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az egyik gépkocsiból egy embert a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vittek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Két rendőr életét vesztette egy közúti balesetben Budapesten szombaton kora hajnalban. A balesetet a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja.  
Vágólapra másolva!

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatása szerint a főváros XVIII. kerületében, az Üllői úton történt balesetben három személygépkocsi ütközött, az egyik egy rendőrségi szolgálati gépkocsi volt.

Helyszínelő rendőr Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A szolgálati gépkocsiban utazó két rendőr olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az egyik ütköző gépkocsiból egy embert a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.

Az ORFK reggel azt közölte honlapján, hogy a XVIII. kerületi rendőrségnél dolgozott a halálos balesetet szenvedett törzsőrmester és őrmester. Temetésükről később intézkednek.

Itt történt a baleset Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Hogy pontosan mi történt azt a Központi Nyomozó Főügyészség deríti majd ki. Nagy Andrea szóvivő az MTI-nek azt mondta, hogy a baleset után egy ügyész is részt vett a helyszíni szemlén. Részleteket hétfőre ígért.

A rendőrség épületeire gyászlobogót tűznek ki.