Hólapáttal ment a szomszédjának a jobbikos jelölt

japán időjárás hó hóvihar havazás
Esernyővel védekeznek a sűrű hóesés ellen tokióban 2014. február 8-án
Vágólapra másolva!
Hólapáttal ütötte le rokkantnyugdíjas szomszédját egy mosonmagyaróvári férfi. Az áldozat  többszörös arccsonttörést szenvedett - írja Kisafold.hu . Bántalmazója a lap szerint korábban jobbikos képviselő volt.
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint hólapáttal ütötte le rokkantnyugdíjas szomszédját egy mosonmagyaróvári férfi, majd a hóban fekvő sérültet tovább bántalmazta – írja a Kisalföld. A lap szerint többszörös arccsonttörést szenvedett az áldozat. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz.

Az Index úgy tudja, a bántalmazó nem más, mint Manczal Szilveszter, aki a mosonmagyaróvári önkormányzat pénzügyi és igazgatási bizottságának jobbikos külső tagja.

Rossz viszony

A bántalmazott a háza előtt lapátolta a havat, amikor a szomszédjával vitába keveredett. A gyanú szerint a férfi a kezében lévő hólapáttal többször fejbe vágta szomszédját, aki ettől a hóba esett, de tovább ütötte. Egy másik szomszéd segített a földön fekvő férfinek. Ezután hívták a mentőket és a rendőröket.

A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomozást rendelt el Forrás: MTI/Varga György

A férfi a Kisalföldnek azt mondta, évek óta rossz viszonyban van a szomszédjával, de azt nem gondolta, hogy egyszer megtámadja. A sértett előtte rászólt a támadóra, hogy ne az ő háza elé hányja a havat.

A lap úgy tudja: a gyanúsított a tavalyi önkormányzati választásokon a Jobbik képviselőjelöltje volt. Jelenleg pedig a mosonmagyaróvári önkormányzat egyik bizottságának külsős tagja.