Bayer állítja, egy fillérrel sem tartozik Simicskának

Bayer Zsolt, Békemenet a demokráciáért
Vágólapra másolva!
Nemhogy milliókkal, egy fillérrel sem tartozik Bayer Zsolt Simicska Lajosnak - mondta az Origónak a publicista, aki szerint a médiavállalkozó egyszerűen nincs magánál.
Vágólapra másolva!

Nem tartozom semmivel Simicska Lajosnak, nemhogy milliókkal nem, de egy fillérrel sem - reagált az Origónak Bayer Zsolt arra, hogy a médiavállalkozó a hir24.hu-nak azt állította, a publicista nagyobb összeggel tartozik neki. Bayer ugyanis pénteken a magyarhirlap.hu-n „Tényleg?" címmel megjelent publicisztikájában reagált Simicskának a totális médiaháborúról szóló nyilatkozatára.

Bayer Zsolt állítása szerint nem tartozik pénzzel Simicska Lajosnak Fotó: Origo

A publicista azt írta: „Te is tudod, én is tudom, kedves Lajos, hogy nélküled már nem lenne Fidesz. Már 94 óta nem lenne. De amit most művelsz, az gyalázatos." Erre Simicska Bayernek azt üzente: „ha fölidéznéd, hogy mennyivel tartozol nekem, ha megadnád a tartozásodat, az jó lenne."

Sőt a hir24.hu újságírójának azt is hozzátette: „Miután ez a geci ilyet nyilatkozott rólam, a gecit is lehozhatja, nyugodtan, a geci egy állandó jelzője ennek a görénynek, tehát nyugodtan lehozhatja, miután ilyet nyilatkozott rólam, majd akkor nyilatkozzon, ha megadta a tartozását felém".

Simicska Lajos a publicista szerint elveszítette a személyiségét Fotó: Bielik István - Origo

A fenti jelzőt egyébként Bayer az Origo kérdésére nem kívánta kommentálni, de annak tudta be, hogy „Lajos nincs magánál, elveszítette a személyiségét." Az üzletember „széthullott személyiségének" tudta be továbbá Bayer, hogy az őt érő esetleges merényletről „vizionál" Simicska.

Végül érthetetlennek nevezte, hogy ha Simicska a Hír Tv-től és Magyar Nemzettől kirúgja azokat, akik „nem hajlandók a 180 fokos fordulatra", nem számol-e a nézők, olvasók elvesztésével. Nem érti azt sem, honnan akar új újságírókat hozni. „Talán a Népszavától?" - kérdezte Bayer, aki amúgy a Népszabadságtól ment át dolgozni a Magyar Nemzethez, majd a még radikálisabb Magyar Hírlaphoz.