Volt titkárságvezetőjével él együtt Hende Csaba

kormánytagok, kormány, protokolláris események, italozás, borozás, pálinkázás, kormánytagok italoznak, a kormány és az ital
Budapest, 2014. március 11. Hende Csaba honvédelmi miniszter a Magyarország NATO-csatlakozásának 15. évfordulója alkalmából az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének rezidenciáján tartott ünnepségen 2014. márciusi 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Összeköltözött volt titkárságvezetőjével Hende Csaba. A honvédelmi miniszter új vagyonnyilatkozatában már Szajlai Mónikát tüntette fel élettársként. 
Vágólapra másolva!

Házon belül választott magának új párt Hende Csaba. A politikus még 2010-ben nevezte ki dr. Szajlai Mónikát a miniszteri kabinet parlamenti titkárának, mostanra azonban annyira összemelegedtek, hogy együtt is élnek – írta meg a Blikk.

Hende Csaba a válása után sem magányos Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Tavaly már nem titkolta

A honvédelmi miniszter a második Orbán-kormány megalakulásakor még két lányával és pedagógus feleségével lakott együtt, 2013-as vagyonnyilatkozatában azonban már nem tüntette őket fel. A válás után nem sokkal Szajlai Mónika elhagyta a minisztériumot.

A miniszter tavaly tavasszal már nem titkolta kapcsolatát, a békemeneten kézen fogva sétált egykori titkárságvezetőjével. De Szajlait vitte magával a miniszterelnöki eskütételt követő bankettre is, amelyet Orbán Viktor meghívására a Gundel étteremben tartottak szűk körben.

A teljes cikket itt elolvashatja.