Gyomirtóval akarta megölni a volt asszonyt

Vágólapra másolva!
Gyomirtót itatott volt feleségével egy férfi a Somogy megyei Szennán, mert az asszony nem akarta újrakezdeni a kapcsolatukat. Feltételesen volt szabadlábon, most mehet vissza a börtönbe. 
Vágólapra másolva!

Feltételesen engedték ki a börtönből azt a férfit, aki tavaly augusztusban döntött úgy, hogy megöli volt feleségét, mert a nő nem akarta újrakezdeni a kapcsolatukat. Először csak fenyegetőzött, ami miatt a bíróság tavaly júliusban úgy határozott, hogy nem mehet a nő közelébe. Ez azonban nem érdekelte. Augusztus 8-án este arra kényszerítette az asszonyt, hogy egy lakatlan házba menjen vele.

Előkerült a gyomirtó

Azt mondta, hogy „mindkettőjüknek meg kell halnia”. A férfi a korábban odavitt gyomirtóból másfél decit itatott meg a nővel, majd ő is ivott a szerből. Az asszony rosszul lett, és többször is hányt. Végül másnap hajnalban mentek el a házból. A nő elmenekült, és orvoshoz ment.

A férfit korábban már elítélték. Akkor is a feleségét és a nő szüleit fenyegette, azt mondta, hogy megöli őket. Jelenleg előzetesben van, és most már előre kitervelten elkövetett emberölési kísérlet miatt is felelnie kell – tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség.