Vádemelés a lamborghinis ámokfutó ellen

Vágólapra másolva!
Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki az M7-es autópályán tört ripityára egy Lamborghinit. Majdnem 340-nel mentek, végül lesodródtak az útról, az autó pedig teljesen kiégett. A száguldozást az utas videóra vette.
Vágólapra másolva!

Súlyos egészségromlást okozó közúti veszélyeztetés miatt emelt vádat az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki egy kölcsönkapott Lamborghinit tört totálkárosra tavaly szeptemberben az M7-es autópályán.

A férfi egyik barátját vitte autózni, tesztelni akarták a sportkocsit. Budapestről Székesfehérvárra mentek, ahol felhajtottak az autópályára. Öt alkalommal mentek gyorsabban, mint lehetett volna és volt, hogy több mint kétszeresével lépték át a megengedett sebességet.

A száguldozás vége az lett, hogy a sofőr kezéből kicsúszott az irányítás. Először a bal oldali szalagkorlátnak ütközött, majd egy hídperemnek, utána áttért a szembejövő sávba ahol megint nekiment a szalagkorlátnak, végül pedig a vízelvezető árokba csapódott és a tetejére borulva állt meg. Az autó kigyulladt és teljesen kiégett.

Az utas súlyosan megsérült, ráadásul nem is épül föl teljesen. Az ügyészség börtönbüntetést kér az autó vezetőjére.