Elment Merkel, államtitkár búcsúztatta

MERKEL, Angela; Magyar Levente; Angela Merkel német kancellár hivatalos látogatása Budapesten Budapest, 2015. február 2.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért
Budapest, 2015. február 2. A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára (j3) elbúcsúztatja az egynapos budapesti látogatásáról távozó Angela Merkel német kancellárt (b) a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2015. február 2-án. MTI Fotó: Külgazdasági és Külügyminisztérium/Kovács Márton
Vágólapra másolva!
A gazdaságdiplomáciáért felelős Magyar Levente fogott vele kezet.
Vágólapra másolva!

Hétfő este elutazott Budapestről Angela Merkel német kancellár. Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára búcsúztatta a Liszt Ferenc Repülőtéren.

Forrás: MTI/Külgazdasági És Külügyminisztérium/Kovács Márton

A német politikus délelőtt érkezett, és a nap folyamán előbb Orbán Viktorral találkozott, akivel közös sajtótájékoztatót tartott, majd az Andrássy Egyetemen tartott előadást, és ellátogatott a Dohány utcai zsinagógába is.