Tízezer forintot ért az idős néni élete

Vágólapra másolva!
Egy egyedül élő 91 éves nénit rabolt ki és vert halálra két ceglédi férfi Nagykőrösön. Mindössze tízezer forintért öltek, ülniük kell. 
Vágólapra másolva!

Egy nagykőrösi nénit rabolt ki, és vert halálra két ceglédi férfi még 2013 szeptemberében. A rablás előtt egyikük terepszemlét tartott. Megtudta, hogy a néni egyedül él, a környéken kevesen laknak, és a forgalom is kicsi.

Felmérték a terepet

A két férfi egyik este autóval ment Ceglédről Nagykőrösre. Egyikük leemelte az asszony házának ajtaját, majd átkutatták a házat, ahol összesen tízezer forintot találtak.

Mikor bementek a házba, a néni még aludt, a zajokra azonban felébredt. Nem tudott és nem is mert segítséget hívni, ezért csak csendben figyelt. A két férfi rátörte a hálószoba ajtaját, a szobát is átkutatták, és faggatni kezdték, hogy hol tartja a többi pénzt. Hogy biztosan megtudják, felváltva ütötték az ágyban fekvő nénit.

Magára hagyták a haldoklót

Mikor végeztek, egy kábellel megkötözték, és magára hagyták. A nénit másnap találták meg. Akkor még élt. Kórházba vitték, ahol azonban néhány nap múlva meghalt.

A Pest Megyei Főügyészség többek között nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a két férfi ellen, akik előzetes letartóztatásban vannak.