Halottaskocsit toló embereket ütöttek el

Nagykapornak, 2015. július 9.
Összetört személyautó és furgon a 76-os főúton, Nagykapornak és Kisbucsa között 2015. július 9-én. Öt ember egy emelkedőn próbálta feltolni a halottszállító furgont, amikor a személyautó hátulról beléjük rohant. A balesetben
Nagykapornak, 2015. július 9. Összetört személyautó és furgon a 76-os főúton, Nagykapornak és Kisbucsa között 2015. július 9-én. Öt ember egy emelkedőn próbálta feltolni a halottszállító furgont, amikor a személyautó hátulról beléjük rohant. A balesetben mind az öt ember súlyosan megsérült. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Egy halottaskocsit tolt az úttesten az az öt ember, akik csütörtök reggel szenvedtek balesetet a 76-os főúton. Ketten életveszélyesen, hárman súlyosan sérültek, két mentőhelikopter érkezett a helyszínre. 
Vágólapra másolva!

Súlyos baleset történt csütörtök reggel a 76-os főút Zala megyei szakaszán Nagykapornak és Zalaegerszeg között. Öt ember tolt az úttesten, az emelkedőn egy lerobbant halottaskocsit, amikor – egyelőre nem tudni pontosan, hogyan – egy személyautó hátulról beléjük hajtott.

Súlyos baleset a 76-os úton Forrás: MTI/Varga György

A halottaskocsit tolók közük ketten életveszélyesen, hárman pedig súlyosan sérültek. A helyszínre három mentőautó és két mentőhelikopter érkezett – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.