Kocsis Máté olyat tett, amit még soha

Kocsis Máté
Budapest, 2014. szeptember 21. Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere (Fidesz-KDNP) beszédet mond a megújult Kálvária tér és a Turay Ida Színház épületének avatásán 2014 szeptember 21-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Családjáról posztolt képet a Facebookra Józsefváros polgármestere, így reagált a szexuális identitását érintő vádakra. 
Vágólapra másolva!

Feleségét és kisfiát is megmutatta a Facebookon a józsefvárosi polgármester.

Kocsis Máté be is perelte Ungár Klárát Forrás: MTI/Máthé Zoltán

„Közös életünk egyik legundorítóbb karaktergyilkossági kísérletén vagyunk túl. A liberálisok eszköztára kifogyhatatlan, ha valakit személyében akarnak gyalázni, de most túllőttek a célon. Jó visszajelzés persze, hogy nem a munkámat támadják.

Családom egyik tagja sem közszereplő, ezt a fotót mégis azért teszem közzé, hogy megértsék az engem lebuzizó Ungár Klára-félék is, hogy miért fogom végigharcolni ezt az ocsmányságot, és miért nem fog eltántorítani semmi. Az én becsületemmel szórakozhatnak, az övékkel nem”írta Kocsis Máté a fotó mellé.

Közös életünk egyik legundorítóbb karaktergyilkossági kísérletén vagyunk túl. A liberálisok eszköztára kifogyhatatlan,...

Posted by dr. Kocsis Máté on Monday, 1 June 2015

Ungár Klárának üzent

Az ügy előzménye egy másik Facebook-bejegyzés, ebben Ungár Klára melegnek nevezte Szájer Józsefet és Kocsis Mátét. A Fidesz EP-képviselője nem reagált az ügyben, a VIII. kerület polgármestere viszont többször visszautasította a vádakat, és be is perelte a liberális politikust.

A C-pont stábjának Kocsis Máté nemcsak megismételte, hogy nem meleg, hanem ezt konkrétan buzizva tette meg, amikor úgy fogalmazott: „nem vagyok buzeráns”.

Piacra vinné a Pride-ot

A polgármester korábban arról is beszélt a Napi Gazdaság oknyomozó műsorának, hogy a Fővárosi Közgyűlésben felmerültek olyan vélemények, hogy ki kellene tiltani a belvárosból a Budapest Pride-ot, és annak mondjuk a nagybani piacon kellene inkább helyet biztosítani. Leszögezte ugyanakkor, hogy ebben a fővárosnak nincs hatásköre dönteni.