Kivégezte családját egy balmazújvárosi férfi

Balmazújváros, 2015. június 18.
Rendőrök Balmazújvárosban, ahol egy családi házban megölte feleségét és két fiát, majd magával is végzett egy férfi 2015. június 18-án.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Balmazújváros, 2015. június 18. Rendőrök Balmazújvárosban, ahol egy családi házban megölte feleségét és két fiát, majd magával is végzett egy férfi 2015. június 18-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Lemészárolta családját egy férfi Balmazújvárosban. Úgy tudni, az apa egy baltával végzett a két gyerekével és a feleségével, majd felakasztotta magát. 
Vágólapra másolva!

Elsőként a Hajdupress.hu adott hírt arról, hogy kiirtotta a családját egy 42 éves férfi Balmazújvárosban. A rendőrség megerősítette a hírportál értesülését. Az eset a Szoboszlai utcában történt.

Rendőrök biztosítják a tragédia helyszínét Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A rendőrség még vizsgálódik

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője, Dobó Dénes a vizsgálatra hivatkozva nem közölt részleteket, annyit mondott, hogy a nő és a két gyerek esetében emberölés miatt indított eljárást a rendőrség, a férfi esetében pedig közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az ügyet.

A ház közelébe senkit sem engednek Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Szóváltás zaja verte fel az utcát

Más források szerint az apa egy

baltával

végzett a 8 és 10 éves fiával, 36 éves feleségével, majd felakasztotta magát.

Helybeliek úgy tudják, hogy mindkét felnőttnek volt állása, de az utóbbi időben gyakran veszekedés hallatszott a házból.