Orbán Viktort néha agyoncsapná a felesége

Vágólapra másolva!
A tavalyi országgyűlési választás előtti "kanapés interjú" után ismét a Story magazinnak árult el családi titkokat az Orbán-házaspár. Mint kiderült, Lévai Anikó agyon tudná csapni a férjét, még akkor is, ha a miniszterelnök nagyon szereti a gyerekeket és ért is a nevelésükhöz. 
Vágólapra másolva!

A kormányfő felesége, Lévai Anikó arról, hogy milyennek látja a férjét azt mondta a lapnak, tiszteli benne, hogy nagyon jó apa. "Szíve mélyéig szereti a gyerekeket, és ért is hozzájuk. Kiváló pedagógus. Komolyan vesz mindent, ami a gyerekekkel kapcsolatos, és jól bánik velük."

Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó Forrás: MTI/Hegedűs Márta / Magyar Nemzet

Lévai Anikó elmondja azt is, hogy bár sok nagyon jó tulajdonsága van a férjének, például a bajtársiasság, a bátorság és a kitartás, de "mindez nem jelenti azt, hogy néha nem tud idegesítő lenni". Mint mondja, ha Orbán Viktort valami nem érdekli, azt egyszerűen elengedi a füle mellett.

De mint az interjúból kiderül, Orbán Viktor mindig tudja, hogy mikor jön el ez a helyzet, és ilyenkor visszavonul.

Orbán nem szereti a diétát

Lévai Anikó férjéről elmondja azt is, ha észreveszi, hogy 10-15 kiló felszaladt rá, kemény fizikai munkába kezd, hogy a felesleget ledolgozza. Diétára senki ne gondoljon, mert "azt nem neki találták ki". Inkább fát vág két-három órát, mint hogy koplaljon. "Túlságosan szereti a disznóhúst".

Orbán engedékeny

"Anikó a szigorúbb, a következetesebb, én engedékeny vagyok" - mondja az interjúban Orbán Viktor. A miniszterelnök ugyanakkor elismeri:

Fiáról, Orbán Gáspárról a kormányfő úgy fogalmaz, hogy neki olykor le kell törni a szarvát. "A feleségem után ő a legnagyobb kritikusom." És hogy szokott-e sírni Orbán Viktor? Amikor erre terelődik a szó, a miniszterelnök úgy válaszol: "Erről egyetlen férfi sem beszél szívesen".

A Forbes magazin szerint Lévai Anikó Magyarország egyik legbefolyásosabb asszonya. A Life.hu erről szóló összeállítását ide kattintva olvashatja. És a Life.hu Lévai Anikóval készült beszélgetését itt érheti el.

A 444.hu arra a következtetésre jutott, hogy a Story 2009-ben "Egy család közelről, másképp" címmel, nagyon hasonló megszólalásokkal már publikálta a ma megjelent Lévai Anikó és Orbán Viktor közös interjúját.