Hetvenhétmilliós drogfogás Budapesten

extasy, amfetamin, drog
27 ezer extasy tabletta, ez csak egy része a kelenföldi drogfogásnak
Vágólapra másolva!
Kiskereskedő vezetett a nagybani eladóhoz, hatalmas drogkészletet találtak a rendőrök egy kelenföldi lakásban- csak amfetaminból 11 kilót tartott otthon az egyik, kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfi.
Vágólapra másolva!

Hetvenhét millió forintot érne a feketepiacon az a drogmennyiség, amit a XI. kerületben foglaltak le kedd éjszaka a BRFK nyomozói.

Nem aprózta el

A drogdepó felfedezéséhez egy díler lebuktatása vezetett: a rendőrök még hétfőn délután, a XII. kerületi Márvány utcában fogtak el egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfit, akinél jelentős mennyiségű drogot: többek között 203 ectasy tablettát, több mint negyed kiló marihuánát, kokaint és marihuánát találtak.

Elkapták az eladót is

Kiderült, hogy a 27 éves gyanúsított Kelenföldön, a Torbágy utcában szerezte be a drogokat szintén huszonéves ismerősétől: a nyomozók pár órával később lecsaptak helyi kapcsolatára.

27 ezer extasy tabletta, ez csak egy része a kelenföldi drogfogásnak Forrás: Police.hu

A házkutatás valódi raktárt derített fel:

a rendőrök 27 ezer ectasy tablettát, 3,9 kiló marihuánát, 11,2 kiló amfetamint, 3,7 kiló hasist, 50 gramm kokaint, 109 gramm kristályos kábítószert foglaltak le.

Emellett találtak a szerek kiporciózásához szükséges mérleget és tasakokat, valamint több százezer forintnyi készpénzt is.

Az ügy két gyanúsítottját őrizetbe vették és kihallgatták, a BRFK Felderítő Osztálya kezdeményezte előzetes letartóztatásukat is.