Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csapdát állítottak egy zöldségesnek és megkéselték

Vágólapra másolva!
Kifigyelte a zöldséges útvonalát a két férfi, és úttorlaszt raktak ki teherautójuk elé. A zöldséges hátbaszúrták, unokaöccsét lábon lőtték és a pénzükkel elmenekültek, még 2009 novemberében. A férfiakat tavaly kapták el. Emberölési kísérlet miatt kerülhetnek börtönbe.
Vágólapra másolva!

Részletesen feltérképezte a két férfi a zöldséges útvonalát és azt is tudták, hogy aznap sok pénz volt nála, ezért úttorlaszt pakoltak ki teherautója elé és megkéselték.

A kereskedővel volt az unokaöccse is, őt lábon lőtték és az egymillió forinttal elmenekültek, még 2009 novemberében Vácrátóton. A vádlottakat 2014 novemberében DNS-minta alapján sikerült azonosítani, és elfogni.

A zölséges megállt, kiszállt a teherautóból, majd közelebb ment az akadályhoz.

Ekkor támadt rá a két férfi símaszkkal a fejükön, és ütni kezdték.

A kereskedő megpróbálta védeni magát, miközben segítségért kiáltott. Unokaöccse is meghallotta a kiáltásokat, odarohant, és az egyik vádlottat megrúgta. Mindkét támadó kést rántott.

Egyikük hátba szúrta a kereskedőt, míg a segítségére siető rokonát a másik maszkos többször mellkason szúrta, illetve egy kézi lőfegyverrel gumilövedékkel lábon lőtte.

A támadók ezután kivették a teherautóból a pénzzel teli táskát, és a két megszúrt férfit hátrahagyva elmenekültek. A mellkason szúrt és lábon lőtt férfi életmentő műtéten esett át, de túlélték.

A két támadóval szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozták - közölte Gugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője pénteken.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről