Egy cipő buktatta le a verőembereket

Vágólapra másolva!
Hátrahagyott lábbeli buktatta le a bosszúbrigádot, akik egy jászkiséri férfit vertek meg. A verőemberek az ágyában támadtak az áldozatra.
Vágólapra másolva!

Három símaszkos férfi áll az ágya mellett – erre riadt egy jászkiséri férfi.

A támadás október 30-án, éjfél előtt történt.

Az idegenek egy szót sem szóltak, paprikasprét fújtak a sértettre, aztán ütni kezdték ököllel és vasrúddal.

Akkor is verték, amikor már a földön feküdt.

Futottak a fény miatt

A zaj felriasztotta a szomszédokat is. Egyre több lakásban kapcsoltak villanyt, a verőemberek pedig ezt látva elfutottak, értékeket sem vittek magukkal a lakásból. A 36 éves férfi – aki állítása szerint nem is érti a támadás okát – ezután értesítette a rendőrséget.

Árulkodó cipő

A támadók felkutatását nagyban segítette, hogy

a támadók egyike futás közben elhagyta fél pár cipőjét, a lábbeli pedig beleragadt a sárba.

A rendőrség ellenőrző pontokat állított fel a környező utakon, és a 32-es főúton, Pusztamonostor mellett el is csípték a háromfős társaságot.

Mezítlábas bunyós

Az autóból előkerült a hátrahagyott cipő másik fél párja, a csomagtartóban pedig rongyba tekert vasrudat találtak az igazoltató rendőrök - az utasok egyike már hiába magyarázta, hogy

nem akarta bepiszkítani az üléshuzatot, ezért van mezítláb.

Az autóban utazó kartali, szarvasgedei és budapesti férfiak kihallgatásukon egy szót sem szóltak a jászkiséri támadásról, vagy annak hátteréről.

A hármast csoportosan, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják, jelenleg szabadlábon védekeznek - írja a Zsaru Magazin.