Vona Gábor videót küldött Friderikusz Sándornak

Vona Gábor
Vágólapra másolva!
Facebook-bejegyzésben üzent Friderikusz Sándornak a Jobbik elnöke, aki szerint a tévés úgy bírálta Gregor Bernadettet az Összezárva Friderikusszal című műsorban - amiért fellépett a párt október 23-i ünnepségén -, hogy nem tudta, milyen beszéd hangzott el. Vona Gábor emiatt egy videót ajánlott Friderikusz Sándor figyelmébe, amelyen saját ünnepi beszéde látható. Friderikusz Sándor egyébként nem pusztán a beszédet, hanem a Jobbikkal való közösséget bírálta. 
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt héten a TV2 folyamatosan készítette fel a nézőket egy drámai pillanatra. A többször is leadott reklámban Friderikusz Sándor a hozzá beköltöző Gregor Bernadettet szembesíti a Jobbik elnökének vele egy színpadon elmondott beszédével, amitől a meglepett színművésznőnek elakad a szava. Hogy pontosan mi hangzott el? Azt megtudja, ha megnézi az adást. Ezzel a kínos jelenettel csalogatta a csatorna a nézőket vasárnap estére" - írja Facebook-bejegyzésében Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Friderikusz Sándor szerint vállalhatatlan a Jobbik Forrás: Origo

A politikus, mint írja, kíváncsi lett, hogy mi az, ami ennyire vállalhatatlan. "Ott ültem a tévé előtt, és néztem az adást. Aztán fura dolgok történtek. Amikor az említett jelenethez érkeztünk, kurtán szakadt meg az adás, jöttek a reklámok, és néhány anyag kissé összeszaladt (mint anno az M1 megújulásakor), aztán a reklám után ismét a korábban már leadott percek következtek. A kellemetlen hibák után újra eljutottunk az ominózus kérdéshez, de az nem volt más, mint egy blöff. A színésznő elmondta, hogy nem hallotta a beszédet, így nem tudja, miről van szó" - áll a posztban.

Vona Gábor szerint semmi rosszat nem mondott az október 23-i beszédében Forrás: TV2

Vona Gábor szerint Friderikusz Sándor egyetlenegy mondatot sem tudott tőle idézni, csupán kifejezte rosszallását, amiért a színésznő elveszítette függetlenségét.

Friderikusz Sándor figyelmébeAz elmúlt héten a TV2 folyamatosan készítette fel a nézőket egy drámai pillanatra. A tö...

Szerző: Vona Gábor, 2015. november 9.

"Mivel nem szeretném, ha bárkiben hiányérzet maradna, újból belinkelem ide a 23-án mondott beszédemet. Friderikusz Sándor és mindenki megnézheti, és elmondhatja, mi az, ami vállalhatatlan a számára" - írta Vona Gábor.