Két óra gyűlölet a keresztény akadémián

Szent Pál Akadémia
Vágólapra másolva!
Az iszlám öl, butít és nyomorba dönt, a szabad világ ellensége - agymosással felérő előadást tartott Bill Warner a Hit Gyülekezetének akadémiáján. A csokornyakkendős hobbitörténész szerint szinte mindenről muszlimok tehetnek, még a sivatagok kialakulásáról is.
Vágólapra másolva!

Pedig minden olyan szépen kezdődött: teltház fogadta csütörtök délelőtt a Hit Gyülekezetéhez tartozó Szent Pál Akadémia amerikai vendégét. Az aulában mosolygós gimnazisták vizsgálták át a látogatók csomagjait – érkezéskor detektoros biztonsági kapun is át kellett haladnunk, de hát érthető, fő a biztonság ezekben a nehéz időkben.

Igazi tudósnak tűnt

Hogy mitől nehezek ezek az idők, azt már Bill Warner professzor magyarázta el – mit magyarázta, inkább a hallgatóság fejébe verte. A Tenessee Állami Egyetem volt fizikaprofesszoraként bemutatott Warner pont úgy néz ki, ahogy a B-kategóriás akciófilmek tudósai:

csokornyakkendős, szemüveges kutató, csak éppen mutáns dinók helyett a politikai iszlám veszélyeit kutatja.

A lenti videón éppen a migrációról beszél, amit a dzsihád egyik eszközének tart.

Migration Jihad

Migration is part of the doctrine of jihad. Migration is so important that the Islamic calendar is based upon the Hijra, Mohammed’s migration from Mecca to Medina. Why? Because it was migration that lead to the creation of jihad in Medina. And it was jihad that made Islam triumphant.Today, the new politics is to migrate to Kafir lands and immerse themselves in local politics. This is the jihad of money, writing and speech. Watch to learn more and help you understand what is happening in the EU and here in America.

Szerző: Bill Warner, Phd, 2015. szeptember 17.

Az élő gonosz?

Bill Warner két órás szónoklata nagyjából egy mondatban is összefoglalható lett volna: az iszlám maga az ellenség: elsősorban nem vallás, hanem világuralomra törő politikai gépezet, aminek működését a saría írja le.

Az előadó kimerítő terjedelemben, évszámokkal és áldozatszámlálással megspékelve mutatta be az iszlám 1400 éves történetét, ami így az élő gonosz diadalútjának tűnt.

Az előadás alapján szinte minden földi rosszról a muszlimok tehetnek,

legyen az Észak-Afrika elsivatagosodása, vagy a keresztes hadjáratok – amire egyébként is "csak önvédelemből volt szükség".

A rettegés foka

Az elmúlt évszázadokban százmilliókat koncoltak fel az iszlám nevében, civilizációkat és vallási irányzatokat irtottak ki - emelte a tétet Bill Warner, aztán bedobta az all int: ez vár a nyugati világra is, ha összefogás helyett politikailag korrekt beszéddel és a tények elhallgatásával áltatjuk magunkat.

Ha ő mondja...

A közönség pedig fenntartás nélkül szívta magába mindezt: tapsoltak, szörnyülködtek, ha a hatásszünet megkívánta, és egy emberként nevettek az ironikus kiszólásokon.

A közönség láthatólag tényként kezelte Bill Warner minden mondatát Forrás: SZPA.HU

Az ingerküszöböt nem ütötte át, amikor Warner azt állította, hogy

a Római Birodalom az iszlám terjeszkedés miatt bukott el,

bár a muszlimok vallása csak mintegy 140 évvel a birodalom összeomlása után jött létre. Még az is belefért, hogy boszorkányüldözés és az inkvizíció a mór hódítók öröksége. A hallgatóságnak elég volt megerősítésnek annyi, hogy "ez tény", pedig még Warner sem állította magáról, hogy képzett történész, hivatásos valláskutató lenne.

Jól ismerik

A csokornyakkendős professzor Amerikában egyébként közismert iszlámellenességéről, annyira, hogy

állítása szerint a budapestihez hasonló előadást meg sem tarthatna hazájában.

Egy emberi jogi szervezet egyenesen az iszlámellenes elithez sorolja a professzort, aki a Politikai Iszlám Tanulmányok Központjának vezetőjeként főként saját könyveit propagálja. A Warner egyébként csak írói álnév , valójában Bill Frenchnek hívják, de a Tenessee Állami Egyetem honlapja ezen a néven sem ad ki róla egyetlen találatot sem.