Áramlopással gyanúsítják a Jóban Rosszban volt sztárját

Szorcsik H. Viki
Vágólapra másolva!
Áramlopással gyanúsítja a rendőrség Szorcsik H. Viktóriát. A Jóban Rosszban volt színésznője azt állítja, nem tudta, hogy budakalászi otthonába valaki az óra megkerülésével vezette be az áramot.
Vágólapra másolva!

Nyomozást indított a rendőrség Szorcsik H. Viktória ellen – írta a Hot! magazin. Az újság információi szerint a Jóban Rosszban volt színésznőjét az Elmű jelentette fel áramlopás miatt.

Szorcsik H. Viki nagy bajba került Forrás: TV2

Szorcsik H. Viktória Budakalászon párjával és kisfiával költözött be egy önkormányzati lakásba, ahova nem volt bekötve a villany. Állítása szerint pár nappal később kijött az Elmű szerelője, de nem ő tárgyalt vele, az áramot viszont bevezették. Amikor azonban megérkeztek a villanyóra-leolvasók, döbbenten vették észre, hogy az óra megkerülésével volt bekötve az áram.

– mesélte a lapnak a színésznő.

Szakítás és tartozás

Az eset után Szorcsik H. Viktória szakított az élettársával, aki kidobta a lakásából. Hamar kiderült, hogy az áramot azóta is lopták a lakásban,

a villanyvezetéket közvetlenül az oszlopról húzták be

a házba. Az összes tartozás már több mint hárommillió forint.

Nem ő az első

Nem Szorcsik H. Viktória az egyetlen magyar híresség, aki áramlopás miatt bajba került. Galambos Lajost – vagyis művésznevén Lagzi Lajcsit – szeptember végén előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. A gyanú szerint a zenész és két társa öt év alatt 3,5–30 millió forintnyi kárt okozott a közműszolgáltatóknak azzal, hogy nem fizetett a használt közüzemi szolgáltatásért, sőt az ügyészség szerint háromból két gyanúsított több százezer forinttal meg is vesztegette az ellenőröket.