Hasfájós menekülteken segített Sólyom László

Sólyom László
Vágólapra másolva!
Sólyom László egy estére önkéntesnek állt a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál. A volt köztársasági elnök nemrég a II. János Pál pápa téren találkozott az ott táborozó menekültekkel.
Vágólapra másolva!

Hasfájós gyerekeken segített Sólyom László azzal, hogy háztartási kekszet osztott nekik a minap, amikor menekültekkel találkozott Budapesten, a II. János Pál pápa téren.

Egy estére önkéntesnek állt

Egy estére önkéntesnek állt Sólyom László. A Facebookon felbukkant fotón a volt köztársasági elnök gyerekeknek bont fel egy zacskó háztartási kekszet a menekültek által tranzitzónának használt VIII. kerületi II. János Pál pápa téren.

Sólyom László volt köztársasági elnök a II. János Pál pápa téren Forrás: Magyar Máltai Szeretetszolgálat/Szabó Barnabás

A képen a volt államfő a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mellényében látható. A szervezetnél érdeklődésünkre azt közölték, hogy a fotó a múlt hét csütörtökön készült a volt államfőről, aki korábban is részt vett a szervezet karitatív akcióiban.

A mozgó rendelőt kísérte

A múlt heti eseményen

Sólyom László a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mozgó orvosi rendelőjét kísérte,

amely előtte a Keleti pályaudvarnál járt, majd a téren is megfordult. A szervezet közlése szerint Sólyom László aznap este a két helyszínen "menekült családok helyzetével ismerkedett."