Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Baleset a Szentendrei úton

Vágólapra másolva!
Lelassult a közlekedés.
Vágólapra másolva!

Baleset történt a Szentendrei úton befelé a vasúti híd előtt, a Zsófia utcánál - itt autóbusz és kerékpáros ütközött. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint még tart a helyszínelés, útszűkületre és torlódásra számítsanak az arra közlekedők.

Lassú az előrejutás az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-ás autóúttól a Szerencs utcáig, a Budaörsi úton befelé a Nagyszőlős utcától. Telítettek a sávok a Hungária körúton a Kőbányai úttól a Kerepesi útig.

A Sziget Fesztivál miatt lezárták a Jégtörő utat a bevásárlóközpont és a Mozaik utca között. Tilos megállni a környéken a táblákkal jelzett szakaszokon (a Mozaik utcában, a Reményi Ede utcában, Leányfalu utcában, a Benedek Elek utcában és a Vajda János utcában).

Mától lezárják a XVIII., Vasút utcát a Nemes utca és a Törvény utca között, valamint a Törvény utcát a Vasút utca és a Címer utca között, mert aszfaltoznak. Az érintett autóbuszokat (a 266-os, a 950-es és a 950A éjszakai járatot) ma gég nem terelik el, csak holnap reggel 8 órától közlekednek a megszokottól eltérően.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről