Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kivégezte családját egy balmazújvárosi férfi

Balmazújváros, 2015. június 18.
Rendőrök Balmazújvárosban, ahol egy családi házban megölte feleségét és két fiát, majd magával is végzett egy férfi 2015. június 18-án.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Balmazújváros, 2015. június 18. Rendőrök Balmazújvárosban, ahol egy családi házban megölte feleségét és két fiát, majd magával is végzett egy férfi 2015. június 18-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Lemészárolta családját egy férfi Balmazújvárosban. Úgy tudni, az apa egy baltával végzett a két gyerekével és a feleségével, majd felakasztotta magát. 
Vágólapra másolva!

Elsőként a Hajdupress.hu adott hírt arról, hogy kiirtotta a családját egy 42 éves férfi Balmazújvárosban. A rendőrség megerősítette a hírportál értesülését. Az eset a Szoboszlai utcában történt.

Rendőrök biztosítják a tragédia helyszínét Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A rendőrség még vizsgálódik

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője, Dobó Dénes a vizsgálatra hivatkozva nem közölt részleteket, annyit mondott, hogy a nő és a két gyerek esetében emberölés miatt indított eljárást a rendőrség, a férfi esetében pedig közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az ügyet.

A ház közelébe senkit sem engednek Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Szóváltás zaja verte fel az utcát

Más források szerint az apa egy

baltával

végzett a 8 és 10 éves fiával, 36 éves feleségével, majd felakasztotta magát.

Helybeliek úgy tudják, hogy mindkét felnőttnek volt állása, de az utóbbi időben gyakran veszekedés hallatszott a házból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről