Felrúgott egy fiatal lányt egy szegedi ellenőr

Vágólapra másolva!
Brutálisan bántalmazott egy lányt egy szegedi ellenőr, szabályosan felrúgta menekülő áldozatát.
Vágólapra másolva!

Kegyetlen közjátékot láthattak vasárnap délelőtt a szegedi Stefánia úton sétálók: egy testes férfi fiatal lányt kergetett a Széchenyi tértől, majd felrúgta, áldozata pedig métereket csúszott, gurult a Hungária Szálloda előtt.

Mindenkit kiosztott

A járókelők kérdőre vonták a férfit, akiről kiderült, hogy ellenőr, és bliccelés miatt kergette a lányt - ez azonban nem lehet indok a bántalmazásra.

A férfi alpári stílusban osztotta ki a szemtanúkat, a fiatal lányt pedig lekurvázta - számolt be az esetről egy szegedi Facebook-csoportra hivatkozva a szegedma.hu.

A portál úgy tudja, hogy a megvert lányt a rendőrség is kereste, mivel korábban megszökött egy nevelőotthonból.

Túllépte hatáskörét

Az Origónak a Csongrád megyeu Rendőr-főkapitányság megerősítette a bántalmazás tényét, szóvivőjük elmondta, jelenleg is tart az adatgyűjtés, a tanúk meghallgatása. A rendőrségi későbbi közleménye szerint a megvert 16 éves lány ellenállt, amikor jegyét kellett volna megmutatnia a villamoson, majd elszaladt.

A 33 éves ellenőr rendőri segítséget is kért, mielőtt üldözni kezdte volna a bliccelőt - végül azonban túllépte hatáskörét, és a hatóság szerint fellökte a sértettet.

A rendőrség ezért

közfeladatot ellátó személy által elkövetett bántalmazás

gyanújával indított eljárást a férfi ellen.