A helyszínen életét vesztette egy férfi

Dunaföldvár, 2015. június 27.
Rendőrök helyszínelnek két összeroncsolódott személyautó mellett a 6-os úton, Dunaföldváron 2015. június 27-én. A két autó balesetében egy férfi a helyszínen meghalt, egy súlyos és négy könnyű sérültet kórházba szállítottak.
Dunaföldvár, 2015. június 27. Rendőrök helyszínelnek két összeroncsolódott személyautó mellett a 6-os úton, Dunaföldváron 2015. június 27-én. A két autó balesetében egy férfi a helyszínen meghalt, egy súlyos és négy könnyű sérültet kórházba szállítottak. MTI Fotó: Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
A súlyos baleset történt Dunaföldvárnál.
Vágólapra másolva!

Egy ember meghalt, többen megsérültek a 6-os úton, Dunaföldváron, ahol két személygépkocsi ütközött szombaton délelőtt. A baleset a 6-os út és a Pentelei út kereszteződésében történt, a főút érintett szakaszát a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Rendőrök helyszínelnek két összeroncsolódott autó mellett Forrás: MTI/Donka Ferenc

Egy férfi a helyszínen életét vesztette, egy súlyos és négy könnyű sérültet szállítottak kórházba. A mentők négy egységgel vonultak a helyszínre, egy autóból tűzoltók szabadítottak ki egy sérültet.
A rendőrök az M6-os autópályára terelik a forgalmat, amelynek érintett szakasza az útlezárás ideje alatt díjmentesen használható.