Fának csapódott egy autó Felgyő közelében

Felgyő, 2015. május 31.
Tűzoltók dolgoznak egy kiégett személyautó mellett Felgyő közelében 2015. május 31-re virradó éjjel. Az autó egy bekötőúton haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a 4519-es útkereszteződéshez érve irányváltás nélkül l
Felgyő, 2015. május 31. Tűzoltók dolgoznak egy kiégett személyautó mellett Felgyő közelében 2015. május 31-re virradó éjjel. Az autó egy bekötőúton haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a 4519-es útkereszteződéshez érve irányváltás nélkül letért az útról, és a szemközti fának ütközött. Az elsődleges adatok szerint a balesetben a jármű két utasa meghalt, a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba szállították. MTI Fotó: Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Ketten meghaltak, egy ember pedig megsérült, amikor fának csapódott egy autó Felgyő közelében szombaton éjfél előtt.
Vágólapra másolva!

Várkonyi Gergely, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a személygépkocsi egy bekötőúton haladt, amikor a 4519-es útkereszteződéshez érve – eddig tisztázatlan körülmények között – irányváltás nélkül letért az útról, és a szemközti fának ütközött.

Irányváltás nélkül tért le az útról Forrás: MTI/Donka Ferenc

Az elsődleges adatok szerint a balesetben a jármű két utasa vesztette életét, a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba szállították – közölte a hadnagy.

A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszíni szemle idejére lezárták.

Megkezdődött a nyomozás

A szóvivő közölte, hogy arendőrség halálos kimenetelű közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatt indított büntetőeljárást.

Nyomozás tisztázza majd, hogy pontosan mi történt, és azt is, hogy a balesetben alkohol- vagy kábítószer-fogyasztás játszott-e szerepet - közölte a hadnagy.

Tűzoltók a balesetnél Forrás: MTI/Donka Ferenc