Felújítják az L. Simon panziója melletti mellékutat

L. Simon László kistop
Vágólapra másolva!
Javítani kell a Velencei-tó megközelíthetőségét, ezért kormányzati segítséggel több utat is felújítanak - mondta el L. Simon László. Az egyik ilyen út éppen az államtitkár családi panziója mellett halad el.
Vágólapra másolva!

A Velence és környékén zajló fejlesztésekről, felújításokról beszélt L. Simon László a Fejér megyei online lapnak nyilatkozva.

Mi kell még?

A Miniszterelnökség államtitkára szerint azt kell figyelni, mire van még szükség, mit tudnak még az Orbán Viktor vezette kormány segítségével megvalósítani a következő években.

Jobb összeköttetések

"Javítanunk kell a tókörnyék közúti megközelítésén, a Mezőföld középső részeivel való összeköttetésén, a 62-es és az M6-os felé irányuló utak állapotán. Ezért felújítjuk az Agárd és Zichyújfalu, valamint a Velence és Pusztaszabolcs közötti utat" - sorolta példaként L. Simon László.

L. Simon László. A Miniszterelnökség államtitkára javítaná a helyi összeköttetéseket Forrás: MTI/Mohai Balázs

Panzió az út mentén

Az Agárd és Zichyújfalu között vezető 6212-es út mellett található az államtitkár családi vállalkozása, a Simon Vendégudvar és Borház - jegyzi meg cikkében a 444. hu.

A beillesztett térképen is látható az L. Simon László családi vállalkozásához vezető útszakasz.

Uniós pénzből épül

Mint a megyei lap egy másik cikkéből kiderül, az Agárd és Zichyújfalú közötti 7,3 kilométeres útszakaszt uniós pénzből, a Közép-Dunátúli Operatív Program keretében újítanák fel, lecserélve a hat méter széles burkolatot.

L. Simon László itt is megszólal: mint mondja, a 62 főút és az M6-os jó minőségű összekötése különösen fontos a Velencei-tó környéki gazdaságoknak.