Tapolcai választás: mást lát bele a Fidesz, és mást az MSZP

Vágólapra másolva!
A vasárnapi tapolcai választás a társadalmi kontroll megteremtéséről is szól, arról, amelyet "érzékelni is lehetett az elmúlt hónapokban" - jelentette ki az MSZP elnök-frakcióvezetője szombaton Ajkán. A Fidesz szóvivője szerint a fejlesztések folytatása a tét.
Vágólapra másolva!

Tóbiás József szocialista pártelnök azt mondta, "a társadalom döntő többsége változást akar". De sem a hatalom a hatalomért, sem pedig a szélsőség, a gyűlöletkeltés nem lehet megoldás erre az igényre - tette hozzá. A szocialisták jelöltje, Pad Ferenc országgyűlési képviselőként viszont együttműködést, építkezést és fejlődést hoz a térségnek, "politikailag és társadalmilag pedig megbuktatja a Fideszt" - mondta.

Ezzel szemben a Fidesz

Fenyvesi Zoltánnak, a Fidesz-KDNP tapolcai országgyűlési képviselőjelöltjének személye garancia arra, hogy minden fejlesztés és a munkahelyteremtés is folytatódni fog a térségben - mondta Dódity Gabriella, a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Fenyvesi Zoltán bebizonyította, hogy képes érdemben képviselni a tapolcai térségben élők érdekeit - hangsúlyozta a szóvivő, aki szerint "a szélsőjobb és a szélsőbal jelöltjei" alkalmatlanok erre.