Puzsér megvédi Berkit Deutschtól

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Beszólt a fideszes Deutsch Tamás a Magyar Nemzetbe író Puzsér Róbertnek, aki Berki Krisztián nevében kérte ki magának ezt.
Vágólapra másolva!

Nincs harag - biztosította Puzsér Róbert az őt kritizló Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselőt, aki a minap "Dajcstomi" néven írt Twitterén beszólt a kritikusnak, amiért a Magyar Nemzethez szegődött.

Beszólt Dajcstomi

"Simics megvette Puzsért. Felkészül Berki Éden Hotel Krisztián." - twittelte ki Deutsch arra a hírre reagálva, hogy Puzsér Róbertet leszerződtette a Magyar Nemzet. Az Origo is beszámolt arról, hogy állandó rovatot kap Simicska Lajos napilapjában. Első cikkét az iszlám térhódításáról írta.

Visszaszólt Puzsér

"Úgy tűnik, Deutsch Tomi váratlanul tiszta kokainhoz jutott, mert minden eddiginél kreatívabbnak és szellemesebbnek bizonyult. »Simics megvette Puzsért. Felkészül Berki Éden Hotel Krisztián.« - twittelte a miniszterelnök kedvenc plüssfigurája, a nőcsábász, kriptokonzervatív cybershowman." - írta Puzsér.

Úgy tűnik, Deutsch Tomi tegnap váratlanul tiszta kokainhoz juthatott, mert minden eddiginél kreatívabbnak és...

Posted by Puzsér Róbert on 2015. április 10.

Kikérte Berki nevében

Puzsér válaszában azt írta, nem bánja, ha Deutsch kigúnyolja, hiszen ez egy szerep a politikustól, és tudja, hogy nem személyesen ellene irányul. A kritikus hozzátette: "Arra viszont megkérlek, hogy azt a szerencsétlen Berki Krisztiánt hagyd ki a játékból! Nagyon nem ezt érdemli Tőled."

Hajduval pereskedett

Puzsér Róbertet egyébként a napokban, vitatott ítéletben 10 ezer forint kifizetésére és egy év próbaidőre ítélte a bíróság, miután élesen bírálta Hajdú Péter műsorvezetőt, amiről videófelvétel is készült.